Elgondolkodtál azon, hogy mitől szép egy NŐ? Van, aki 20 évesen is öreg, mert öreg a lelke, a kisugárzása, teljes lénye... így a teste is.

És vannak NŐK, akiknek 70 évesen is csillog a szeme, sugárzó a tekintete, egészséges a bőre, rendben van, úgy, ahogy van. Ugye?

Olvastam kutatásokat arról, hogy hol boldogabbak az emberek. Lehet-e földrészhez, neveltetéshez, hőmérséklethez, civilizációkhoz kötni? Sok tanulmány részletezi, hogy a boldogsághoz kell egyfajta kosz. Remélem, hogy érted... Elgondolkodtam. Lehet, hogy igazuk lesz a kutatóknak. Ázsiában a gyerekek kisgatyában, papucsban élik az életüket, a porból nőnek fel. És? Nem tudják, hogy mennyit kellene hidratálni a testüket, arcukra sem tesznek hialuronsavat és cellulitiszük sem kergeti az őrületbe őket. Valahogy nem fontos. Másra fókuszálunk...

Egy biztos. Ebben a világban, amelyben mi is élünk, a civilizációs ártalmak kiszűrése nagyon nehéz. Olyan elemekkel kell küzdenünk, amelyek sokszor meghaladják az erőnket. Nehéz felvenni a kesztyűt. 

 
Szerző: SZV admin  2009.10.16. 22:05 Szólj hozzá!

Címkék: bőr egészség kozmetikai ipar

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr261455039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása