A legtöbb kozmetikus kihangsúlyozza, hogy a tudatos bőrápolás MINDIG belülről kezdődik. Mit is jelent ez pontosan?

Elvileg minél több dolgot kenünk magunkra, arcunkra, testünkre, annál ördögibbé válik a kör, egyre nagyobb függőség alakul ki. Vannak földrészek, ahol lényegesen kevesebb terméket használnak a fogyasztók, mégsem öregszenek gyorsabban vagy látványosabban. Sőt!
Tudom, mi itt élünk Európában, más környezeti hatások között, más stressz ér, mások az impulzusok, teljesen más a táplálkozásunk. Igaz, tudom minden más, nehéz is hozzájuk hasonlítani a lehetőségeinket.
Nézzük azon civilizációkat, amelyek több ezer éves múltra tekinthetnek vissza! Kedvelem az ázsiai megközelítést, a természet ajándékaiból válogat, hogy harmóniában maradjon a Világgal. Mennyire egyszerű! Mi is az első termék, amelyről a méregtelenítés eszünkbe jut? Talán a zöldtea. Mit tudunk róla? Méregtelenít! Ezért mondja sok kozmetikus, hogy bármilyen arcápolás fontos lépése, hogy belülről kezdjük rendbe tenni a bőrt, igyunk minél több zöldteát. Akinek nem megy? Bármilyen zöldtea kivonat jó lehet, amely MINŐSÍTETT!
Miért fontos ez? Annyi cég (közel 5000!) gyárt ilyen-olyan táplálékkiegészítőket. Elgondolkodtál azon, hogy ha a TV reklámban látott termék 1 hónapra csak 980 Ft, amiből a csomagolás legalább 350 Ft... számoljuk hozzá a százmilliós reklámokat... mennyi lehet, akkor a termék ára? Pontosabban a hatóanyag benne?
Megnézed a dobozon, hogy milyen minősítő intézetek garantálják, hogy ténylegesen az került bele a gyártás során, amelyet a dobozra írtak? A doboz mindent elbír. A reklám is megjelenik, ha kifizeti a hirdető az ellenértékét. Mi pedig megvásároljuk, ha a gyógynövény boltban a boltos lány azt mondta, hogy ez jó lehet, mert sokan viszik... Ennyi? Igen, sokszor ennyi.
Szóval ezért fontos, hogy valami védettséget kapjunk mi fogyasztók, legalább 1 független minősítő intézet tesztelje folyamatosan és adjon garanciát a forgalmazónak.
Az általam kiválasztott TeGreen 97 zöldtea kivonatot 3 független minősítő intézet is vizsgált és igazolta, hogy ténylegesen az van benne, amit ráírtak, és olyan körülmények között történt a gyártása, amely a mi védelmünket szolgálja!
 
Mire jó? Méregtelenít, fogyaszt, növeli a testhőmérsékletet, csökkenti a fogíny-visszahúzódást, rákellenes. 1 kapszula 7 csésze zöldtea kivonatot tartalmaz!!
De visszatérve a az eredeti célra... hiába kenünk az arcunkra kőolajszármazékos vagy éppen mentes ilyen-olyan krémet... ha belülről nem tesszük magunkat rendbe, akkor szélmalomharc az egész, amely időnként jobb, máskor rosszabb eredményeket hoz.
 
TeGreen 97 ismertetése:
Egészségügyi szempontból a teákban legfontosabb az antioxidáns - polifenol tartalom (1 l tea átlag 0,9 g polifenolt tartalmaz), melynek ún. antioxidáns gyökfogó képessége elsősorban a szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségek megelőzésében játszik szerepet.
A zöld tea fogyasztása Kínában évezredes hagyományokkal rendelkezik, az ismert egészségmegörző és gyógyító hatásai miatt. A modern tudomány hatékony antioxidánst, a polifenolt fedezett fel a zöld teában. A polifenol egy csoportja, a katechinek nagyon hatékony és fontos szerepet játszanak a sejtekben található szabad gyökök semlegesítésében. A katechin elősegíti az egészséges sejtműködést, és antioxidáns védelmet nyújt a sérülékeny sejt-struktúráknak, és a DNS-nek. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a katechinek meggátolják a mutagén sejtek növekedését, elszaporodását.
A TeGreen 97 egy kapszulájában hét csészényi zöld tea antioxidáns ereje rejlik. A készítmény 99,5%-ban koffein- és csersavmentes.
A Tegreen egy erős, aktív hatóanyag tartalomra standardizált zöld tea kivonat, melyben a legfontosabb polifenol, az epigallokatechin-gallát (EGCG) tartalma rendkívül magas! A Tegreen termogenezis segítségével fokozza a szervezet által elégetett energia mennyiségét, melyben így nagyobb arányban szerepel a zsír.
Szerző: SZV admin  2009.10.16. 22:07 Szólj hozzá!

Címkék: bőr egészség szépség krémek kozmetikai ipar táplálékiegészítők

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr591455054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása