Úgy indult, hogy elegem lett. Eldöntöttem, hogy NEM az áruházak polcairól szedem le a termékeket.

Azt is eldöntöttem, hogy utánajárok az interneten, szakirodalomban.
Aztán jöttek a kudarcok. Mert minden gyártó azt írta, hogy a legjobb, legtisztább alapanyagokat használja. Sok oldalon arról találtam rengeteg információt, hogy micsoda hatása lesz majd a terméknek. Voltak kiemelt hatóanyagok, amelyek működési mechanizmusát részletezték.
 
De!!! Nagyon kevés olyan gyártót találtam, ahol minden termék teljes összetételét feltüntették az interneten. Ha már nem az üzletben vásárolunk, akkor talán több az időnk, szeretnénk tudni, ellenőrizni, hogy mit is tartalmaz a kiválasztott termék. Ha viszont gondosan elrejtve vagy éppen lefelejtve vannak ezen információk, akkor egy idő után mindannyian kedvünket vesztjük....
 
Szóval már tudtam, hogy nem akarok több kőolajszármazékot és mérgező tartósítószerből is keveset vagy semmit. Viszont fogalmam sem volt, hogy hogyan tovább. Nem véletlen, hogy ennyi cég terméke megtalálható otthon (függetlenül attól, hogy áruházban vagy MLM ügynöktől vásároltam).
Amikor beszélgetésbe elegyedtem MLM ügynökökkel, mindegyik elmondta, hogy az ő terméke a legjobb. Nagyon kevés olyan volt, aki elismerte a konkurenciát is... Aránylag gyorsan levettem, hogy nem bízhatom rájuk a saját döntésemet, mert "jól-képzett" dumájukkal bármit eladnak, ha nem figyelek. Főleg, ha nyitott pillanatomban találnak meg, amikor a korábban részletezett érzelmi mélypont van, és nagyon vágyom valami kényeztetésre. Akkor mi lehet a biztosíték? Ugyanis a doboz elbír mindent, ahogy a poszter is és a TV reklám is.
 
Mi alapján érdemes vásárolni akkor?
ÁLLATKÍSÉRLETEK
Mondjuk szempont lehet, hogy a cég, amelyiktől vásárolunk folytat-e állatkísérleteket. Tudom, hogy vannak bizonyos szabályozások, amelyek ragaszkodnak a kötelező tesztekhez, de ahol lehet, ki lehet ezt kerülni és szerencsére számtalan cég nem is él ezzel az iránnyal.
KÖZVETLEN INTERNETES VÁSÁRLÁS
Jó ha van közvetlen internetes kapcsolat a gyártóval, közvetítő cég nélkül. Az oldalnak jól átláthatónak kell lennie, könnyen használhatónak és megbízhatónak. A világon bárhonnan megrendelhetőek legyenek a termékek és 1-2 napon belül kerüljenek kiszállításra. (Pl. Magyarországon ezt a feladatot a GLS végzi, a megrendelést otthonunkba vagy munkahelyünkre szállítja bárhol az országban!)
 
ÖSSZETEVŐK PONTOS MEGADÁSA
Minden egyes termékhez részletes leírás, használati utasítás kell és a pontos összetevők listája, hogy mielőtt megrendeljük informálódni tudjunk.
Szerző: SZV admin  2009.10.16. 22:07 1 komment

Címkék: bőr szépség krémek nu skin kozmetikai ipar

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr341455053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.26. 22:08:52

Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általad beléptetett tag után 25, illetve 50 dollárt kapsz, valamint minden hónapban rendszeresen a tagok után, illetve vezetői jutalékot. Mindezt a belépési csomagtól függően. Hamar elérhető az 1000 dolláros szint! Ragadd meg a szerencséd regisztrálj és keress még a mai napon a mellékelt honlapon. Mellékesen a honlap egyéb szolgáltatásait is hasznosíthatod!
FM0204.iwowwe.com
süti beállítások módosítása