Akik már olvasták a szabadvilágos hírleveleket, talán meglepődnek, hogy nem csak a lélek irányából közelítem a témát…  Engedjétek meg, hogy kitérőt tegyek most, mert egyre többször tapasztalom, hogy önértékelésünk fontos részét alkotja belső szépségünk/egészségünk mellett a külső szépségünk/egészségünk is.

Az elmúlt évek során - amióta életvezetési tréningeléssel (coaching) foglalkozom - a hozzám fordulók életvezetési témái között szinte mindig ott volt az önelfogadás, önszeretet, reális énkép stb. ami részben vagy egészen összefügg a testi/lelki egészséggel. 
Vizsgálódásaim, felméréseim kiértékelése hozta bennem a gondolatot, hogy belemélyedjek a témába...  hiszen állandóan keresünk valamit, küzdünk valami ellen, valamiért, képtelenek vagyunk elfogadni talán, de lehet, hogy éppen ezért nem is akarunk tudomást venni róla... Szóljon ez a blog azért, hogy a lélek megkapjon minden figyelmet, hogy az a test, amiben él, külsőleg és belsőleg is
SZÉP és EGÉSZSÉGES legyen!

 

 
Szerző: SZV admin  2009.10.16. 22:18 Szólj hozzá!

Címkék: élet egészség szépség test lélek kozmetikai ipar

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr61455088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása