1. Ha ragaszkodsz, hogy kipróbáld, megérintsd, teszteld... akkor megteheted Budapesten a Nu Skin bemutatótermében (XII. Budapest, Alkotás utca 48-50.)

Időpont egyeztetés: signal@velvet.hu vagy a 06-70-45-75-673 telefonszámon!

2. Ha már rendelkezel törzsvásárlói kóddal (kérj a signal@velvet.hu email címen!), bármikor, bárhonnan közvetlenül a Nu Skin internetes áruházából vásárolhatsz. A vásárlás link alatt a cég összes termékét megtalálod, használati utasításokkal és a részletes összetevők listájával! Az oldalon feltüntetett árakhoz képest 30-40% kedvezménnyel vásárolhatsz, ha személyes törzsvásárlói kódoddal rendelsz!

http://www.nuskin.com/intercom/editorial.do?contentId=hu.ns.homepage&mktId=2410&lang=hu

3. Miután kosaradba tetted a kiválasztott termékeket beállíthatod, hogy egyszeri alkalommal kéred (pl. egy arckrém), vagy folyamatosan, havi rendszerességgel (pl. zöldtea kivonat). Ha havi rendszerességgel rendelsz (ADR), akkor minden hónapban 20%-ot visszaadnak termékpont formájában, amelyet a következő hónapban levásárolhatsz!

4. Dombornyomott bankkártyával fizetheted a megrendelt tételeket (egy többszörösen ellenőrzött, biztonságos internet vonalon keresztül).

5. Kérhetsz lakcímedtől eltérő szállítási címet is, ha mondjuk, munkahelyedre szeretnéd kérni a kiszállítást. 1-2 napon belül Magyarországon a GLS cég kiszállítja, és azonnal használhatod!

 

 

 

 

Ha nem annyira komfortos az internet és a monitor, és szeretnél termékismertető katalógust kérni, mielőtt vásárolsz, postafordultával elküldjük részedre (700 Ft utánvétesen!).

Szerző: SZV admin  2009.10.13. 22:13 Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás bőr krémek nu skin kozmetikai ipar

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr301448592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása